SUNDHEDSFORSIKRING

 

 

 

 

 

 

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, tilbyder vi dig at hjælpe med at gøre brug heraf i den konkrete situation.
 
Der er 2 situationer, som vi handler efter.
 
1.
Din egen læge ønsker, at du får udført en bestemt undersøgelse eller behandling.
Lægen skriver en henvisning og hvis du så byder ind med, at du har en forsikring, så kan du få henvisningen med i hånden. Vi sender ikke disse via mail. Denne ydelse betaler sygesikringen og er derfor gratis for dig.
Hvis du efter at henvisningen er sendt kommer i tanke om at du vil benytte privat forsikring, vil denne ekstra kontakt være sygesikringen uvedkommende og er derfor for privat takst. Det koster 200 kr + moms at få brev med henvisningstekst og underskrift udleveret.
 
 
2.
Hvis du henvender dig med et ønske om en forsikringsbetalt undersøgelse eller behandling, fordi du har en forsikring og nu er i en situation, hvor du gerne vil bruge den.
 
I det tilfælde skal du bede dit forsikringsselskab sende en anmodning til os, som vi vil vurdere på og returnere. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at det er dit selskab og ikke dig, der skal betale honoraret for denne anmodning.
Du skal være opmærksom på, at lægen kun kan anbefale en service, hvis den pågældende service ikke strider imod lægefaglig fornuft. LægerneVejlø & Holst kan ikke anbefale en service, der risikerer at forværre din situation og  som kan være forbundet med uhensigtsmæssige bivirkninger eller hvis lægen vurderer, at fagligheden bag servicen ikke er er tydeligt oplyst og troværdig. Lægen kan derimod godt anerkende ønsket om en service og skrive en henvisning, selv om den måske i lægens øjne virker overflødig eller unødvendig, bare ovenstående er opfyldt.
 
Hvis lægen ikke kan anerkende en undersøgelse eller behandling, som du ellers har besluttet dig for, at du vil have gennem din forsikring, må vi henvise til, at det er en sag mellem dig og din forsikring og forslå, at du taler med selskabets egen læge om sagen, så du kan få den ydelse, du mener, du skal have som betalende forsikringskunde.